Køreplader i jern/stål -
Få et gratis tilbud

Køreplader i jern/stål er et rigtig godt valg, hvis du ønsker stærke og holdbare køreplader i høj kvalitet. Udfyld formularen herunder og modtag et gratis tilbud på jern/stål-køreplader.

Udfyld formularen og få et tilbud på køreplader i jern/stål

God kvalitet uanset behov og opgave

Høj kvalitet er vigtigt, når der investeres i køreplader. Derfor skal du også vide, at på koreplade.dk kan du være 100 % sikker på, at kvaliteten af køreplader i jern/stål og alle andre materialer er i top. Vi har nemlig indgået samarbejde med en række danske leverandører af køreplader og andet materiel – både til køb og udlejning. Dette er din sikkerhed for, at alle køreplader og tilhørende løsninger er i top og godkendt til erhvervsbrug. Derfor kan du trygt få et uforpligtende tilbud på jern/stål-køreplader.

For mange virksomheder vil den ideelle beslutning være jern/stål-køreplader. For andre kan det være plast-køreplader. Uanset hvilket behov din virksomhed har, hvad I skal bruge jeres jern-køreplader til, og hvor stort antal jern-køreplader I skal bruge, kan du være helt sikker på, at hver enkelt stål-køreplade er i god og holdbar kvalitet.

Køreplader i jern/stål har mange fordele

Køreplader i jern/stål er en af flere typer køreplader. Netop jern-/stålkøreplader har mange fordele, som køreplader i andre materialer ikke har i samme grad. Eksempelvis er køreplader i jern et rigtig godt valg, når der anvendes tungt materiel og er vedvarende belastning over en lang periode.

En jern-køreplade har ikke samme evne til at tilpasse sig underlaget, pladerne ligger på, som køreplader i plastik. Men stål-/jernkøreplader har derimod en langt højere beskyttelsesevne grundet deres materiale og vægt. Derfor er de også et godt valg til byggepladser, hvor der ofte er tung trafik og ønskes bedre tilkørsels- og arbejdsforhold.

Køreplader i stål/jern er også et godt valg, når underlaget er blødt. Disse køreplader er mindst eftergivende, hvilket er en fordel, når underlaget forringes af bl.a. regn eller længerevarende belastning fra kørsel og tunge maskiner.

Lej køreplader i jern/stål

Køreplader i jern/stål er et rigtig godt valg til flere formål og typer af opgaver. For nogle virksomheder kan det bedst betale sig at leje jern-køreplader efter behov. For andre virksomheder giver det mest mening at købe jernkøreplader, f.eks. ved hyppig brug og fordi det er økonomiske fordelagtigt. Et andet alternativ er også at købe brugte køreplader.

Vil du gerne købe køreplader i jern/stål, eller er det muligheden for leje af jernkøreplader til en god pris, du er interesseret i? Uanset hvilket behov din virksomhed har, og hvordan du ønsker at anskaffe køreplader i stål/jern, kan du både købe og leje køreplader via koreplade.dk. Det kræver ikke mere end, at du udfylder tilbudsformularen her på siden for at få et gratis, skræddersyet tilbud på køreplader i jern – eller andre materialer. Det er let, simpelt og overskueligt. Og du kan se frem til en god pris på jern-køreplader til din virksomheds behov.

FAQ - Køreplader i jern/stål

Den typiske vægt på jern-køreplader er omkring 650-670 kg. Dog kan jern-køreplader veje mere eller mindre afhængig af størrelse og tykkelse.

Der er flere gode grunde til at bruge jern- og stålkøreplader. For det første er de utrolig stærke og solide, hvilket gør dem velegnede til tung trafik samt vedvarende belastning. Jern-køreplader er også meget holdbare, hvilket er ideelt til projekter over en lang periode. Endelig er køreplader i stål også gode til at beskytte underlaget, f.eks. græsplæner og belægningssten, så de ikke bliver beskadiget eller presset ned/op. Jern- og stål-køreplader er også nemme at komme i besiddelse af, da de er blandt de klart mest populære og solgte typer af køreplader.

Jern-køreplader findes i mange størrelser og tykkelser – præcis som  andre typer køreplader. Du kan derfor opleve, at der findes jern-køreplader i følgende tykkelser:

 • 300 x 115 mm jern-køreplader
 • 300 x 150 mm jern-køreplader
 • 300 x 200 mm jern-køreplader
 • 450 x 250 mm jern-køreplader

Tykkelse og størrelse på en køreplade i jern/stål har indflydelse på den samlede vægt på jern-kørepladen, men påvirkes også af andre faktorer.

Ét af de mest almindelige spørgsmål er om man skal købe eller leje køreplader i stål/jern. Uanset om man overvejer køreplader i jern eller andre materialer er der flere ting at beslutte sig ud fra. Det gælder f.eks. hvilke forhold ens jern-køreplader skal bruges i, hvor længe de skal bruges, hvilke maskiner eller materiel kørepladerne skal kunne modstå, antal køreplader samt den ønskede kvalitet – og ens budget.

Leje af jern-køreplader kan være en god idé, hvis kørepladerne kun skal bruges til én opgave eller projekt. Eller hvis der er tale om kortvarig leje af jern-køreplader. Er varigheden af opgaven derimod lang, eller kørepladerne med sikkerhed kommer til at blive brugt ved flere fremtidige opgaver, vil det højst sandsynligt være optimalt at købe jern-køreplader frem for udlejning.

På koreplade.dk kan du altid få en god pris på jern-køreplader. Den endelige jernkøreplade-pris afhænger dog af flere ting, f.eks. antal køreplader, kvaliteten og størrelse på jern-kørepladerne. Uanset om du er på udkig efter billige køreplader i stål/jern eller gerne vil betale lidt ekstra for bedre kvalitet, kan du nemt få et uforpligtende tilbud på koreplade.dk. Vores fokus er selvfølgelig på at sikre dig en god pris på stål-køreplader, der passer til din virksomheds behov og budget.

Du kan leje køreplader i jern ved at kontakte en forhandler eller udlejningsvirksomhed, der specialiserer sig i udlejning af jern-køreplader, f.eks. via koreplade.dk, hvor du kan få et uforpligtende tilbud.

Der er flere fordele ved at leje køreplader i jern, hvilket bl.a. er disse:

 • Lavere omkostninger: Leje af køreplader i jern er billigere end at købe dem.
 • Fleksibilitet: Ved at leje køreplader i jern kan du tilpasse mængden og størrelsen af pladerne til dine specifikke behov og projekter.
 • Ingen vedligeholdelsesomkostninger: Leje af køreplader i jern betyder, at du ikke har nogen vedligeholdelsesomkostninger, da dette normalt er inkluderet i lejeaftalen.
 • Ingen opbevaringsomkostninger: Du behøver ikke at opbevare kørepladerne, når de ikke er i brug, da de leveres og afhentes af udlejningsvirksomheden.

Der er flere grunde til, at køreplader i jern er en bedre løsning end andre typer af køreplader til bestemte projekter eller under bestemte forhold:

 • Holdbarhed: Køreplader i jern er stærkere og mere holdbare end andre køreplader og kan tåle mere vægt og slitage, hvilket betyder, at de kan bruges i mere krævende miljøer og projekter.
 • Sikkerhed: Køreplader i jern er mere stabile end f.eks. plastikkøreplader, hvilket betyder, at de er mindre tilbøjelige til at flytte sig under tung belastning, hvilket i højere grad kan forhindre ulykker og skader på mennesker og udstyr.
 • Beskyttelse af underlag: Køreplader i jern er bedre til at beskytte underlaget mod skader fra tunge køretøjer eller udstyr, da de er mere stabile og mindre tilbøjelige til at forskyde sig eller skride.
 • Vejr og forhold: Køreplader i jern kan tåle mere ekstremt vejr end andre typer af køreplader og kan bruges i sne og is samt modstå høje temperaturer uden at blive bløde eller deformeres.

Jern-køreplader bruges af virksomheder i mange brancher og til mange forskellige typer af opgaver. Nogle af de mest almindelige brancher, hvor jern-køreplader er nyttige, er f.eks. i forbindelse med bygge- og anlæg, vej- og infrastruktur, landbrug og skovbrug samt festivaller og events.

Generelt kan køreplader i jern/stål bruges, når der er behov for mere sikre og jævne, midlertidige adgangsveje til tunge maskiner eller køretøjer, eller hvis man ønsker at beskytte underlag, som græs og belægningssten, bedre mod kørsel med køretøjer og maskiner.