Kontakt os

SPØRGSMÅL
Har du spørgsmål til os bag koreplade.dk (ikke henvendelser om tilbud)? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

TILBUD
Ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld formularen herunder – så svarer vi hurtigst muligt.

OM KOREPLADE.DK
Koreplade.dk er en dansk informationshjemmeside, der har til formål at gøre det nemt og enkelt for private og virksomheder at købe køreplader og leje køreplader og andre relevante produkter til en god pris. Vi holder løbende hjemmesiden opdateret med et relevant udvalg inden for bl.a. køreplader fra kendte, danske forhandlere og producenter. Så har din virksomhed altid mulighed for at få en god pris på udlejning eller køb af køreplader i plast, metal og andre materialer.

Koreplade.dk kan indeholde sponsorerede links, men alle produkter på hjemmesiden stammer fra kendte og troværdige danske forhandlere og producenter af bl.a. køreplader. Du kan derfor være tryg og sikker på vores hjemmeside, eller når du indhenter tilbud hos vores samarbejdspartnere.

Fokus på høj kvalitet og gode priser

På koreplade.dk ønsker vi at gøre det nemt for private og virksomheder at leje køreplader samt købe køreplader. Det hele starter med at indhente et uforpligtende tilbud. Ønsker du en god pris og et tilbud, der skræddersyes til dine ønsker og krav, kan du trykke på tilbudsknappen herunder.

Vi støtter forskellige tiltag

På koreplade.dk ønsker vi at gøre en forskel, hvor det er muligt. Det gør vi bl.a ved at støtte op om tiltag, der er sat i søen af andre virksomheder og organisationer. Det gælder bl.a. tiltag med fokus på bæredygtighed, miljøvenlig pakning og affaldssortering.

Udover tiltag med fokus på bæredygtighed og miljø har vi også andre tiltag, som vi ønsker at støtte. Det gælder f.eks. etisk, ansvarlig og sikker adfærd på nettet og arbejdspladsen.

folkelisten

Ansvarsfraskrivelse

Denne hjemmeside indeholder reklamelinks og affiliatelinks, der henviser til produkter og services hos eksterne forhandlere. Køber du et produkt eller en service via én af disse forhandlere, går en procentdel af salgsbeløbet til drift og udvikling af denne hjemmeside – og dermed til at sikre dig og andre brugere en god oplevelse på hjemmesiden.

Alle produkter, som du ser på denne hjemmeside, kommer fra danske forhandlere og producenter – og ejes ikke af denne hjemmeside. Vi indhenter alle informationer om produkterne fra forhandlernes egne hjemmesider, og vi er derfor ikke ansvarlige for tilgængeligheden, rigtigheden eller fejlagtige priser hos disse forhandlere, som vises her på hjemmesiden. Det er dog altid dit eget ansvar hvad du vælger at foretage dig, og ejeren af denne hjemmeside står derfor ikke til ansvar for køb, der foretages via forhandlere nævnt på denne hjemmeside. Vi ønsker dog til enhver tid, at sikre, at alle informationer er så korrekte som muligt, hvorfor informationer og produkter opdateres så ofte som muligt. Vi kan dog ikke garantere rigtigheden af indholdet og informationer hos tredjeparter.